Växter Sven Rydell  

Häckväxter

Letar du efter en häck som inte bara är på våren och på sommaren för en grön urladdning, men också på hösten och på vintern är de gröna bladen kvar på växten? Välj sedan Evergreen häckväxter. På så sätt är du säker på att du njuter av grönt och integritet året runt. En populär och prisvärd integritetstoppare är privethäcken. Denna säkring växer snabbt och ger smidiga resultat. Föredrar du lite mer färg i din trädgård? Glansmispelhaag blir röd och grön och är en sann ögonfångare i din trädgård!

Populära snabbväxande häckplantor:

Något att definitivt tänka på är den hastighet med vilken säkringen växer. När du planterar en ung säcke som kommer att vara låg och inte mycket nära de första månaderna. Är ditt mål att skapa privatliv med att plantera en häck. Då är det lämpligt att välja snabbväxande häckplantor. På detta sätt väljer du en häck som växer i en jämn takt i höjden och får också ett fullständigt utseende snabbt. Nedan ger vi ett antal exempel på snabbväxande häckar.

Populära låga häckväxter:

Letar du efter en Häckväxter som låter dig göra en låg separation till din främre trädgård eller vill du ha en häck runt din gräns eller terrass? Då är ett bra val. Layer häck växter. Låga häckar växer inte naturligt så snabbt så att de förblir låga. Du kan också hålla ett antal arter att beskära varje år. Gå till en grön häck eller välj lite mer färg. Berberis är till exempel tillgängligt i färgerna grön, röd och gul.

Leave A Comment